Világítástechnika

Villamossági szaküzlet Győr-Moson-Sopron megye, lámpaszaküzlet Sopron

9400 Várkerület u. 13.

Amennyiben Győr-Moson-Sopron megyében villamossági szaküzletet keres, bizalommal forduljon hozzánk, soproni lámpaszaküzletünkben számos villamossági terméket biztosítunk vásárlóink számára. Villamossági szaküzletünkben neves gyártók termékeivel állunk ren ...

Telefon06-99/790-876
E-mail
Világítástechnika Vas megye, beltéri lámpa Szombathely

9700 Varasd u. 2.

A világítástechnikai eszközök ma már olyan sok színben, formában és stílusban kaphatóak, hogy komplett kiegészítői lehetnek a lakásnak vagy a kültérben a háznak. Vas megyei szaküzletünk széles választékban kínálja a beltéri és kültéri lámpákat, a design é ...

Telefon06-94/505-182

Cégünk 1996 óta foglalkozik magas színvonalú villanyszerelői munkálatokkal. 2007-ben a szolgáltatásainkat kibővítettük minőségi lámpák és kapcsolók értékesítésével Hajdú-Bihar megyében. Kiváló kapcsolatokat ápolunk számos neves külföldi gyártóval, így a s ...

Ha szeretne több száz lámpából választani, hogy megtalálhassa az igazit, ha különleges csillárt keres, vagy csak egy izzóra van szüksége, nézzen szét nálunk Komárom-Esztergom megyében! Webáruházunkban kényelmesen, otthonról válogathat, s már 30%-tól Öné l ...

Legrégebbi elektromos világítástechnikánk az izzólámpa, melynek feltalálója Thomas Alva Edison. 1879-es találmánya óta rengeteg világításért felelős lámpatest és újítás valósulhatott meg. A spotlámpa és a hologén sínrendszerek pedig forradalmasították a modern otthonok világítását.
Ha LED lámpát választunk, akkor jobb hatásfokot érhetünk el a világításban és költséghatékonyabban is jövünk ki. Energiatakarékossága abból adódik, hogy nem fémszál felmelegedéséből éri el a fény kibocsátását, hanem azzal, hogy elektronok szabadulnak fel benne. Hosszabb az élettartamunk, mint egy hagyományos izzónak. A LED fényforrások irányított fényt adnak, oda forgathatjuk, irányíthatjuk, ahova szükséges a fény intenzitása.

A beltéri lámpákat már nem csak a csillárok és asztali lámpák jelentik, hanem a designos állólámpák, gyermekeknek tervezett mesefigurás lámpák, fali világító testek is. Vannak lámpák melyek kifejezetten csak a hangulatvilágításért és dekorációért felelősek. Azok az izzók pedig melyek csiptethetőek, kis méretűek jól szolgálhatnak kép és tükörmegvilágítónak. A méltán híres színes üvegű Tiffany lámpák mellett mára már Swarovski vagy egyéb kristályból is készítenek csillárokat, mennyezeti és állólámpákat.
Olyan plusz felszereltséggel is találkozhatunk, hogy ventilátort építenek a csillár köré, ami kellemes levegőcserét biztosít.

A kültéri lámpák tekintetében is széles forma és design világ uralkodik. A kertben elhelyezhető dekorációs lámpákon kívül akár fénykábelekkel, világító kültéri fával is gazdagítható a kinti rész. Meg tudjuk világítani a házszámot, postaládát, kaput speciális védőburkolatú fénnyel. Állólámpákat helyezhetünk a járdaszegély mellé vagy a teraszra, valamint reflektorokkal egy egész nagy területet világíthatunk ki. A klasszikus falra szerelhető lámpák és függesztékek a modern kiviteltől a múltat idéző kivitelig kaphatóak.

A forma és színvilágon kívül érdemes tehát odafigyelnünk az izzók milyenségére is, mert a mai világítótestek nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztás csökkentéséhez, ami nem megy a világítás rovására. Házépítésinfó oldalunkon olyan cégeket talál az ország több megyájéből Somogy megyétől elkezdve Veszprém megyén át Bács-kiskun megyéig, akik vagy design vagy Tiffany lámpák forgalmazására szakosodtak, vagy komplett világítástechnikával rendelkeznek, ahol a kül- és beltéri fényforrások is zavarba ejtő sokasággal kínálkoznak.

© 2015 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.